Spital Privat Isis Editorial

Pretuieste viata! Invinge cancerul!

O inițiativă a emisiunii Arena Medicala, susținută de Isis Hospital prin proiectul finanțat de Avon Cosmetics Romania în Campania pentru Sănătatea Sânilor.

Proiect medical constănțean, ales câștigător din 40 de competitori. Isis a obținut Grantul I în valoare de 40.000 dolari în cadrul Primului Proiect de Finanțare Avon cu proiectul „Prețuiește viața! Învinge cancerul!”. Valoarea totală a grant-urilor oferite la ediţia din 2013 a Programului a fost de 100.000 de dolari.

Înscrie-te pentru un screening gratuit!

Publicat pe 01.07.2014

Pentru a intra în program, tot ceea ce trebuie să faci este să trimiți un email pe adresa office@isis-med.ro care să conțină numele complet, data nașterii, localitatea de reședință și un număr de contact. De asemenea, în cazul femeilor care s-au confruntat

Mesaj de interes public

Publicat pe 01.04.2014

Mesaj de interes public! Nu fii indiferentă cu sănătatea ta: Prețuiește viața! Învinge cancerul! O campanie organizată de Spitalul Privat Isis prin proiectul finanțat de Avon Cosmetics Romania în Campania pentru Sănătatea Sânilor.

Examenul clinic al sânului

Publicat pe 02.03.2014

Examenul clinic al sânului se efectuează de către medic și este un prilej bun pentru femeile care nu știu cum să-și examineze corect sânii, pentru a învăța modul corect de a face acest lucru.

Autoexaminarea lunară sânilor

Publicat pe 01.03.2014

Începând cu vârsta de 20 de ani, femeile ar trebui să fie conștiente de aspectul și consistența normală a sânilor lor și să raporteze medicului orice modificări apar, de îndată ce acestea sunt observate.

Despre campanie

Publicat pe 23.09.2013

Prin acest proiect, Spitalul Privat ISIS își propune asigurarea gratuită pentru femeile din grupul țintă a serviciilor specifice de screening, depistare și tratare în domeniul cancerului la sân pe durata derulării programului.
Harta site