Servicii

Serviciile noastre

Viaţa, cursă pentru sănătate
Viața are un parcurs imposibil de anticipat. Ne poartă prin locuri minunate, ne oferă satisfacții, ne ajută să ne realizăm cele mai ascunse dorințe, dar ne pune și piedici. Pe unii dintre noi viața parcă vrea să ne doboare, să ne răpească fericirea, dându-ne o sarcină greu de acceptat – lupta cu un diagnostic nemilos, cancerul.

Descurajarea, frica faţă de perioada ce va urma și teama de durere îi doboară emoțional pe cei mai mulți dintre bolnavi. Cu un subconștient dominat de gânduri sumbre, demoralizați și derutați, pacienții diagnosticați cu cancer își pierd încrederea în sine.

Secția de Oncologie a Isis Hospital - din dorința de a le oferi o șansă extrem de prețioasă, de a-i ajuta să traverseze cu ușurință greutățile vieții

Proiectul s-a născut din dorinţa medicului Mohamed Zaher de a pune bazele unui loc protejat și cu personal specializat în care pacientii diagnosticaţi cu cancer să nu primească doar îngrijiri medicale, ci şi o alinare a sufletului.

Mentiuni speciale

Diagnosticarea timpurie și tratamentul adecvat pot salva viețile bolnavilor

Cancerul poate fi vindecat atât timp cât diagnosticarea se face timpuriu, ceea ce face ca acest lucru să fie la fel de important ca metoda propriu-zisă de tratament.
Cancerul, pe locul 2 în țara noastră între cauzele mortalităţii, după afecţiunile cardiace

Pacienţii trebuie să treacă printr-un proces lung de tratament, ce presupune vizite repetate la medic şi evaluări speciale. De aceea, în Isis Hospital veți găsi o echipă alcătuită din personal specializat şi experimentat, dispozitive care au la bază tehnologie de înaltă clasă, metode medicale moderne, precum şi sisteme de infrastructură care să permită coordonarea între specialişti şi secţiile spitalului. Adoptând această abordare, Isis Hospital a făcut paşi importanţi în tratarea cancerului.

Program medici

Oncologie
Dr. Dana Pleș Luni - Vineri 09:30 - 13:30
LUNI – VINERI – 9.30 – 13.30
Programari la telefon: 0760.665.096

Programari

CAPTCHA

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Oncologie
Comisii 70 - Lei
Comisii (Referat medical - Adeverinta medicala - Scrisoare medicala) 70 - Lei
Consultatie initiala 130 - Lei
Control 70 - Lei
Spitalizare de zi - Tratament 0 Lei
Spitalizare de zi Oncologie 0 - Lei

* Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Cuvinte Cheie


cancer, tratament, PET-CT,

Viața, cursa pentru sănătate

ISIS Spital Privat • 01.12.2014

Descurajarea, frica de perioada ce va urma și teama de durere îi doboară emoțional pe cei mai mulți dintre bolnavi. Cu un subconștient dominat de gânduri sumbre, demoralizați și derutați, pacienții diagnosticati cu cancer își pierd încrederea în sine.

Viata, cursa pentru sanatate

ISIS Spital Privat • 18.06.2014

Poate fi vindecat atât timp cât diagnosticarea se face timpuriu, ceea ce face ca acest lucru să fie la fel de important ca metoda propriu-zisă de tratament. Este vorba despre boala secolului, cancerul, aflată pe locul 2 în țara noastră între cauzele mortalităţii, după afecţiunile cardiace.

Harta site