Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

DR. DOGA ANA CORNELIA LUNI – VINERI 10.00 – 14.00
     
DR. DUMITRU EMANUELA LUNI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 14.00 – 17.00
     
DR. MANGU FLORIN LUNI 15.00 – 16.00
     
DR. AMARANDEI ADRIANA MARTI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 12.00 – 15.00
  JOI 12.00 – 15.00
     
DR. UNGUREANU ADINA MARTI 11.00 – 14.00
     
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Copilul meu are rinita alergica?

Rinita alergică este o reacţie exagerată a sistemului imunitar la particulele inspirate din aer. Atunci când sunt expuşi la alergenii la care sunt sensibili, copiii care prezintă un teren atopic dezvoltă o reacţie alergică cum este rinita alergică.
Tendinţa de a fi alergic este de cele mai multe ori moștenită. Dacă unul dintre părinţi este alergic atunci bebelușul are 30 % şanse să dobândească cel puțin o formă de alergie; dacă ambii părinți sunt alergici, probabilitatea creşte la 60%.


Simptome:

Copiii cu rinită alergică prezintă :

  • strănut repetat îndeosebi dimineaţa la trezire;

  • coriză (rinoree seroasă sau purulentă) – scurgerile nazale sunt de obicei sub forma unui lichid clar dar poate deveni vâscos sau purulent dacă se dezvoltă o infecţie nazală sau a sinusurilor;

  • “mâncărime locală” la nivelul nasului şi gâtului;

  • lăcrimare abundentă și prurit ocular.


În cazurile tipice, febra lipseşte.
Se pot remarca asocieri cu wheezingul (respirație șuierătoare), astmul, urticaria, prezența unor manifestări alergice și la alţi membri ai familiei.
Simptomele ce se pot dezvolta într-un interval mai mare de timp includ: respiraţie orală, miros alterat, iritabilitate, fatigabilitate, fotosensibilitate, tuse cronică, cearcăne, deficite ale auzului.

Anamneza (istoricul medical pe care specialistul îl află trebuie să fie amănunţit şi să vizeze debutul bolii, dacă acesta se poate corela cu schimbarea locuinţei, a şcolii, posibilitatea inhalării polenului, existenţa câinilor sau a pisicilor în locuință, substanţele iritante din aer, fumul de țigară, insecticide, mirosurile puternice, inclusiv cele de parfum.

Investigaţii:

Examenul ORL este obligatoriu.
Testele alergologice se efectuează în continuarea examenelor de rutină: leucograma, imunograma.

Complicaţii:

Rinita alergică poate afecta sănătatea semnificativ dacă nu este tratată cu succes. Anumite complicaţii pot apărea pe termen lung inclusiv sinuzita, otita medie recurentă, anosmia, anomalii dentare. Multe persoane diagnosticate cu rinită alergica au de asemenea şi astm. Pot avea probleme cu somnul, să se simtă obosiţi și/sau iritaţi şi pot avea probleme de concentrare la școală .

Tratament:

Prin evitarea sau reducerea expunerii la alergeni, simptomele pacientului se pot diminua, pacientul va putea să le controleze cu ajutorul medicamentelor şi să reducă astfel riscul dezvoltării unor complicaţii pe termen lung.

Tratamentul profilactic constă în evitarea pe cât posibil a alergenilor: ştergerea prafului, controlul mucegaiului, spălarea aşternutului cu apă fierbinte, evitarea jucăriilor de pluş etc.

De asemenea, există dovezi potrivit cărora copiii care au primit altă hrană decât laptele matern în primele luni de viată au un risc mai crescut de a dezvolta teren atopic. Părinţii care prezintă afecţiuni alergice pot lua măsuri pentru reducerea şanselor de transmitere la copii a unui teren atopic, cum ar fi alăptarea în loc de administrarea de formule de lapte pentru cel puţin 6 luni şi evitarea expunerii copiilor la fumul de ţigară.

Tratamentul curativ se bazează pe: farmacoterapie (antihistaminice, decongestionante, cromoglicatul disodic, corticoizi topici), imunoterapie, îndepartarea chirurgicală a unor “spine” (vegetaţii adenoide, deviaţie de sept).

Așadar, încercați pe cât posibil să țineți copilul cât mai departe de factorii care declanșează diversele forme de alergii, iar la apariția primelor simptome adresați-vă medicului.

Multă sănătate!

Vizualizari: 3356 | Voturi: 0

Comentariul tau

Harta site