Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

DR. DOGA ANA CORNELIA LUNI – VINERI 10.00 – 14.00
     
DR. DUMITRU EMANUELA LUNI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 14.00 – 17.00
     
DR. MANGU FLORIN LUNI 15.00 – 16.00
     
DR. AMARANDEI ADRIANA MARTI 12.00 – 15.00
  MIERCURI 12.00 – 15.00
  JOI 12.00 – 15.00
     
DR. UNGUREANU ADINA MARTI 11.00 – 14.00
     
DR. OPREA MAGDALENA SAMBATA 11.00 – 15.00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Infectii acute ale cailor respiratorii superioare

In sezonul rece cele mai frecvente imbolnăviri sunt reprezentate de infecţiile de căi respiratorii superioare.

Rinofaringita acută

Este determinată in 90% din cazuri de virusuri. In mod normal, un copil prezintă, in medie, 5-6 episoade de rinofaringită pe an. Cei mai afectaţi sunt preşcolarii din creşe şi grădiniţe, unde această boală poate căpăta caracter epidemic.


Rinofaringita reprezintă inflamaţia mucoasei nazale şi a gatului (faringe). Se manifestă cu febră ce poate atinge şi valori de 39-400C. Sugarii cu varsta mai mică de 3 luni pot să nu facă febră datorită reactivităţii scăzute a organismului.

Pe langă creşterea temperaturii apar: obstrucţia nazală, secreţii nazale, la inceput apoase, care devin seromucoase (gălbui), ce impiedică sugarul să sugă şi il fac iritabil. Unii copii varsă şi prezintă scaune diareice.

Este de dorit ca tratamentul să fie administrat la indicaţia medicului. Nu administraţi antibiotice pentru că aceste infecţii sunt cauzate, in majoritatea cazurilor, de virusuri.

Trebuie să-i asiguraţi copilului o cantitate suficientă de lichide (apă plată, lapte, ceai), să menţineţi in cameră o umiditate de 50-60% (cu un umidificator sau prosoape umede sau vase cu apă aşezate pe calorifer). Eliberaţi năsucul de secreţii de 3-4 ori pe zi, inainte de mese şi la culcare, puneţi in fiecare nară cateva picături de ser fiziologic sau apă de mare, lăsaţi 2-3 minute să acţioneze şi aspiraţi mucozităţile cu o pompă sau cu aspiratorul pentru bebeluşi.

Pentru a preveni aceste imbolnăviri: nu duceţi copiii in spaţii aglomerate, alăptaţi-l cat mai mult timp, asiguraţi-i un aport de vitamine prin consumul de fructe proaspete, scoateţi sugarul sănătos la aer, zilnic, nu-l imbrăcați excesiv de gros.


Faringita, faringoamigdalita şi amigdalita acută

Reprezintă inflamaţia mucoasei faringelui şi/sau amigdalelor. Sunt mult mai rare la sugari şi copiii sub 2 ani. Majoritatea cazurilor sunt determinate de virusuri.

Se manifestă prin: febră, dureri de gat, inapetenţă (copilul nu mai mănancă), obstrucţie nazală, inflamaţia ganglionilor din jurul gatului (laterocervicali). Pot determina apariţia de complicaţii: in special otite, abces periamigdalian, sinuzite (la copiii mai mari).

Tratamentul este tot simptomatic : antitermice, in caz de febră, dezinfectante ale faringelui, dezobstrucţie nazo-faringiană (desfundarea nasului).


Adenoidita acută şi cronică

Reprezintă inflamaţia vegetaţiilor adenoide (polipilor) şi pot obstrua atât căile aeriene superioare, cât si conductele ce duc spre urechi.

Copilul prezintă febră, obstrucţie nazală importantă ce va determina sforăit în cursul nopţii, respirație pe gură, tuse nocturnă (determinată de secreţiile ce curg din nas spre gât). În evoluţie pot apărea tulburări de auz, gust şi miros.

Tratamentul este simptomatic. Micuțul necesită hidratare, umidificarea aerului din cameră, antitermice pentru a combate febra, desfundarea nasului. Dacă simptomele persistă se ia în calcul adenoidectomia – înlăturarea polipilor.


Sinuzita

Spre deosebire de restul afecțiunilor căilor respiratorii superioare, sinuzita are o etiologie predominant bacteriană.

La copil apare, de obicei, ca o complicație a unei afecțiuni a căilor respiratorii. La nou-născuți, sugari şi copiii mici, sinuzita nu este frontală (sinusurile frontale nu sunt pneumatizate), ci etmoidală (etmoidită).

Semnele sunt date de febra mare la debutul bolii, obstrucția nazală importantă (care împiedică alimentația), edemațierea pleoapelor şi a rădăcinii nasului. Etmoidita este o urgență şi necesită internare şi tratament antibiotic intens.

La copiii mai mari semnele de sinuzită sunt reprezentate de febra peste 39 grade, persistența simptomelor de infecție de căi respiratorii superioare peste 10-14 zile, secreții nazale purulente şi abundente, durere supraorbitară (spontan sau la
palpare). De asemenea, necesită tratament antibiotic.


Laringita

Laringita reprezintă consecința inflamației acute a mucoasei şi submucoasei laringelui. Cel mai frecvent este produsă de o infecție, în special virală. Formele severe se asociază cu insuficiență respiratorie, iar copilul se poate sufoca.

Semnele de laringită sunt date de vocea răguşită (disfonia), tusea uscată, foarte sonoră (,,lătrătoare”), respirația dificilă şi cu un zgomot caracteristic numit stridor. La toate acestea se poate adăuga, dar nu obligatoriu, febra. De multe ori debutul este brusc, nocturn.

În formele virale evoluția este, de cele mai multe ori, favorabilă, dar pot exista forme severe (mai ales la vârstele mici). Când zgomotul (stridorul) se aude doar la plâns şi la tuse, nu şi în repaus, copilul trebuie supravegheat, trebuie asigurat un aport crescut de lichide şi o atmosferă umedă şi caldă. Dacă apare şi în repaus copilul trebuie evaluat de către un medic cât mai rapid. Doar în urma consultului se poate stabili oportunitatea internării sau continuării tratamentului în regim ambulator. Dacă există semne de suprainfecție se administrează şi antibiotic.


Dr. Oana BARBU
Medic Primar Pediatru
ISIS - Spital Privat

Vizualizari: 4817 | Voturi: 0

Comentariul tau

Harta site