PSIHODIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA: 25-27 sept. 2015

Articole, informatii, stiri, etc

Moderator: Sorina

PSIHODIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA: 25-27 sept. 2015

Mesajde Aquamarin » Mie Sep 09, 2015 6:02 am

Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania in colaborare cu Clinica Aquamarin va invita la cursul de formare continua acreditat cu 20 credite:
PSIHODIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA. Aplicatii la copii, adulti si varsta a treia: 25-27 sept. 2015
Acest curs se adreseaza profesionistilor din domeniul psihoterapiei, psihologiei clinice, psihiatriei sau consilierii psihologice care desfasoara activitati de diagnostic, evaluare clinica, psihoterapie, consiliere psihologica sau dezvoltare si optimizare personala, inclusiv activitati de expertiza psihologica, in cazul copiilor si/sau adultilor.
De asemenea cursul se adreseaza psihologilor atestati in alte domenii (ex. muncii, organizational, transporturi, aparare, educatie etc.), care au nevoie de cunostinte clinice de baza in activitatea lor profesionala.

Cursul are ca scop familiarizarea cursantilor cu diagnosticul si evaluarea clinica precum si asigurarea unui bagaj de cunostinte declarative si procedurale care sa-i faca apti pentru o activitate eficienta in aceste domenii.
Cursul este structurat sub forma unor prezentari teoretice si aplicatii practice. Se prezinta intr-o maniera pragmatica demersul evaluarii clinice si principalele instrumente folosite, care sa ofere un sistem de practica psihologica validata stiintific in ceea ce priveste psihodiagnosticul si evaluarea clinica.
Acest curs ofera si prerechizitele necesare pentru achizitionarea, de catre cei interesati, a Platformei de Evaluare Clinica formata din: (1) Interviurile Clinice Structurate (SCID) pentru copii si adulti, si (2) Sistemul de Evaluare Clinica (SEC).
Alaturi de psihologi pot participa studenti si alti specialisti, insa fara a primi credite.
Coordonator curs: Prof univ dr Daniel David.
Inscrierea se face in limita locurilor disponibile.
Inscrieri la: contact@aquamarin.ro
Tel : 0745.633.474; 0724.222.522.
www.aquamarin.ro
Aquamarin
 
Mesaje: 1
Membru din: Mie Mar 17, 2010 2:04 pm

Inapoi la Psihologie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 1 vizitator